Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Càncer

Presentació

El programa de recerca en càncer pretén contribuir a millorar la prevenció i el diagnòstic de la malaltia, i a incrementar taxes de curació i qualitat de vida mitjançant la recerca. El programa està constituït per setze grups de recerca, que es classifiquen en tres nivells complementaris: 

Recerca bàsica

Descoberta i comprensió de la biologia del càncer per proporcionar nous objectius i biomarcadors adequats per arribar al següent nivell (recerca preclínica). El composen sis grups:

Recerca preclínica

Estudi de noves dianes terapèutiques, medicaments i biomarcadors en models preclínics per traduir la recerca bàsica a estudis animals i a primers assaigs clínics. Les àrees de prioritat seran la patologia molecular, desenvolupament de nous medicaments, farmacodinàmica dels agents anticàncer, farmacogenètica i imatge. El composen cinc grups:

Recerca orientada a la malaltia

La recerca orientada a la malaltia combina l'esforç de personal investigador i clínic en diverses disciplines i departaments per millorar la prevenció, diagnosi i tractament de càncer. Estudis en pacients, incloent-hi assaigs clínics, que proven l'eficàcia i seguretat de tractaments nous, estudis observacionals i estudis de biomarcadors. El composen sis grups:

Contacte

Director:
Joan Albanell(ELIMINAR)

Tel:
93 248 31 37

Fax:
93 248 33 66

Pg Marítim, 25-29
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte