Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Director de l'Hospital del Mar Research Institute

Joaquín Arribas és director de recerca de l'Hospital del Mar i director de l'Hospital del Mar Research Institute, així com professor de recerca ICREA al Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), on segueix vinculat i on el seu grup de recerca té projectes en marxa. 

El Dr. Arribas va finalitzar els seus estudis de Bioquímica a la Universidad Autónoma de Madrid (1987) on posteriorment va treballar en la regulació de les activitats catalítiques del proteasoma i es va doctorar en Biologia (1991). Patrocinat per una beca del Ministerio de Educación y Ciencia, es va incorporar al Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York (EUA) com a becari postdoctoral (1992-96), on va treballar en el processament proteolític de factors de creixement transmembrana. L'any 1997 es va incorporar al Departament de recerca oncològica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i des de llavors ha dirigit el grup de recerca Factors de Creixement.

L'any 2010 va ser nomenat director del programa d'investigació preclínica de VHIO i l'any 2017 director científic del CIBERONC. La seva recerca ha estat reconeguda pel Premi EMBO Young Investigator Program, Beckman Coultek Award al millor investigador espanyol en Bioquímica i Biologia Molecular.

Contacte

Director:
Joaquín Arribas

Secretària:
Pilar Sánchez Macías(ELIMINAR)

Tel:
93 316 07 80

Fax:
93 316 04 10

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte