Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Presentació

Els Serveis Cientificotècnics (SCT) de l'Hospital del Mar Research Intitute constitueixen un grup de serveis destinats a donar suport científic i d'infrastructura a l'investigador en els diferents àmbits de la seva recerca.

Els serveis que s'ofereixen consisteixen fonamentalment en:

 • Serveis d'assessorament científic
 • Àrees experimentals d'utilització comuna
 • Equips d'alta tecnologia associats a la recerca biomèdica.

El personal altament qualificat dels SCT s'encarrega del seu control i manteniment, així com de proporcionar als investigadors i usuaris, l'assistència tècnica i l'assessorament necessaris per a una òptima utilització d'aquests recursos.

La Direcció dels Serveis Cientificotècnics assumeix la coordinació i organització dels diferents serveis, tenint cadascun d'ells, un responsable específic per tal de garantir la seva optimització i el seu bon funcionament.

Els SCT estan a disposició del mateix Hospital del Mar Research Intitute i d'altres Centres del Parc de Salut Mar, així com -alguns d'ells- a d'altres institucions públiques i empreses privades, previ establiment d'acords.

Els investigadors de l'Hospital del Mar Research Intitute, a més dels propis Serveis Cientificotècnics (SCT), també poden accedir als del CRG i de la UPF, ubicats al mateix edifici del PRBB. Aquests SCTs complementen i amplien els disponibles, cobrint àmbits com la Genòmica, la Proteòmica, la Citometria i la Microscòpia.

Els Serveis Cientificotècnics de l'Hospital del Mar Research Intitute formen part de Biocores@ BCN, un directori de les instal·lacions bàsiques, plataformes tecnològiques i serveis científics que actualment es troben a l'àrea de Barcelona.

Els Serveis Cientificotècnics de l'Hospital del Mar Research també formen part de CERCA-GINYS, una plataforma d'accés a les infraestructures científiques i tècniques dels centres CERCA. Aquesta plataforma dona suport a les infraestructures i en facilita l'accés a tota la comunitat científica i tecnològica, i, molt especialment, al sector privat empresarial i industrial.

 • Contacte

  Coordinació de Serveis Interns i Laboratoris de Recerca:
  Xavier Mayol(ELIMINAR)

  Tel:
  93 316 04 24

  Doctor Aiguader, 88
  08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte