Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Recerca Clinica Translacional

Presentació

El programa de Recerca Clínica Translacional (abans Processos Inflamatoris i Cardiovasculars) combina l’esforç, el coneixement i l’experiència dels 40 investigadors i més de 100 auxiliars de laboratori i assistents dels 13 grups de recerca destinats a l’expansió del coneixement sobre els mecanismes fisiopatològics, inflamatoris i genètics de trastorns cardiovasculars, respiratoris i ossis, així com altres trastorns aguts i crònics, al seu diagnòstic i el seu tractament.

La principal prioritat dels membres del programa, que són totalment multidisciplinars en l’origen d’aquesta empresa conjunta, consisteix en plantejar qüestions científiques biomèdiques bàsiques que procedeixin de casos clínics. Aquest enfocament hauria de comportar una investigació translacional que podria aplicar-se a l’atenció mèdica i que, a la vegada, hauria de garantir uns beneficis en el desenvolupament i l’especializació. Diversos grups ja han establert altres col·laboracions conjuntes amb altres grups de recerca de l’Hospital del Mar Research Institute en altres programes de recerca. Tots els grups que participen podran aprofitar les seves relacions amb les industries farmacològiques i tecnològiques per a contribuir al desenvolupament biomèdic de la nostra societat.

El programa està format per 13 grups de recerca:

La majoria dels investigadors del programa també s’encarreguen de formar estudiants, joves investigadors i metges. En el nostre programa es fomentarà entre els metges més joves l’obtenció de doctorats en medicina i investigació, així com les convocatoris internacionals per a intercanvis de formació i investigació.

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte