Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

HR Excellence in Research

El juny de 2015, l’Hospital del Mar Research Institute ha obtingut el reconeixement de la Comissió Europea HR Excellence in Research. Aquest reconeixement evidencia que l’Hospital del Mar Research Institute  fa seus els principis generals de la Carta Europea de l'Investigador i el Codi de Conducta per a la Contractació d'Investigadors (Charter&Code), i dóna ple suport al seu compromís en la millora de les polítiques i procediments interns de recursos humans.

Aquest reconeixement d’excel·lència és una oportunitat per establir una estratègia de recursos humans global i coherent, que permeti aconseguir la visibilitat internacional que proporciona un entorn de treball estimulant i unes condicions de treball favorables per a la recerca.

L’Estratègia de Recursos Humans per als investigadors (HRS4R) és l’eina establerta per la Comissió Europea per a l’aplicació dels principis de la Carta i el Codi i consta de 5 passos als que s’ha de sotmetre la Institució:

  1. Anàlisi interna sobre el compliment dels principis de l'Charter & Code (Gap Analysis).
  2. En base als resultats, desenvolupament de la pròpia estratègia de recursos humans pels investigadors concretada en un Pla d'Acció que cal publicar al web institucional.
  3. Revisió de l'anàlisi interna i del pla d'acció, i reconeixement per part de la Comissió Europea. El reconeixement permet l'ús del distintiu "HR Excellence in Research".
  4. Implementació de les accions i autoavaluació del procés després de 2 anys.
  5. Avaluació externa després de 4 anys i renovació del reconeixement.

Política de contractació d'investigadors oberta, transparent i basada en el mèrit

L'IMIM és una institució compromesa amb una contractació oberta, transparent i basada en el mèrit que és un dels pilars de la Carta Europea del Personal Investigador i el Codi de Conducta per a la Contractació de Personal Investigador.

La nostra política de contractació estableix els criteris i procediments per a donar compliment a aquests principis així com a la legislació laboral, d'igualtat i protecció de dades vigent.

Per obtenir més informació, consulteu la nostra política de reclutament i selecció que es basa en les directrius establertes pels principis de l'OTM-R (reclutament d'investigadors obert, transparent i basat en el mèrit) promogut per la Comissió Europea i la nostra guia de benvinguda.

Contacte

Directora adjunta:
Vanesa Nogales(ELIMINAR)

Secretària:
Pilar Sánchez Macías(ELIMINAR)

Tel:
933160780

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte