Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

26-08-2024

Tècnic/a Sanitari/a (Grau en medicina i especialitat en cardiologia, medicina interna, cirurgia cardíaca, cirurgia vascular o atenció primària. ).

Ref.:
FIMIM2871-CAINZOS
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Miguel Cainzos Achirica
Títol del projecte:
Estudio de fase 3, aleatorizado, con enmascaramiento doble, comparativo con un placebo, para investigar el efecto de lepodisirán sobre la reducción de los acontecimientos cardiovasculares adversos graves en adultos que presenten elevación de la lipoproteína(a) y enfermedad cardiovascular ateroesclerótica confirmada o riesgo de sufrir un primer acontecimiento cardiovascular - ACCLAIM-Lp(a)
Grup / Servei:
Grup de recerca biomèdica en malalties del cor
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca biomèdica en malalties del cor (Programa de Recerca Clínica Translacional).
Tasques que realitzarà:
Reclutament de participants en estudis observacionals i experimentals vinculats al projecte de recerca "Estudi ACCLAIM Lp(a)" i a altres similars. Recollida de dades de recerca prospectius i retrospectius. Manteniment de bases de dades i control de qualitat. Realització d'anàlisis estadístiques. Preparació i enviament de *abstracts de treballs científics a congressos locals, nacionals, i internacionals. Escriptura de manuscrits científics i enviament a revistes especialitzades. Suport a les consultes de cardiologia preventiva i al programa de rehabilitació cardíaca del centre.
Formació:
Grau en medicina i especialitat en cardiologia, medicina interna, cirurgia cardíaca, cirurgia vascular o atenció primària.
Experiència:
Es requereixen coneixements i experiència clínica en prevenció i risc cardiovascular i/o cardiologia preventiva. Es valorarà favorablement haver desenvolupat tasques en l'àmbit de recerca.
Coneixements:
Coneixements a nivell d'usuari de MS Office i del sistema operatiu MS Windows. Nivell avançat d'anglès.
Informació addicional:
Bones habilitats de comunicació interpersonal amb participants en estudis. Habilitat i bona predisposició per al treball en equip.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 37436.94 € bruts anuals Octubre 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 09-09-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte