Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

30/09/2024 - Informació institucional

L’Hospital del Mar i el seu institut de recerca consoliden la seva presència al rànquing World’s Top 2% Scientist de la Universitat de Stanford

A la nova edició del rànquing, que s'acaba de publicar, hi figuren 41 investigadors i investigadores que han treballat a l'Hospital del Mar. És la xifra més elevada assolida fins ara.

El rànquing World's Top 2% Scientists, elaborat per la Universitat de Stanford situa 41 investigadors i investigadores de l'Hospital del Mar i de l'Institut de Recerca de l'Hospital del Mar entre els més influents del món. Aquest llistat té en compte els científics i científiques més citats en diverses disciplines, dividits en 22 camps de coneixement i 174 subcamps. Hi figuren 100.000 persones, el 2% de tots els científics i científiques del món, entre més de vuit milions de professionals de la ciència en actiu.

En realitat, es tracta de dos llistats. Un d'ells té en compte el conjunt de la carrera dels investigadors a partir de les cites a les revistes científiques. El segon fa el mateix, però s'elabora amb les dades dels últims anys.

En els dos llistats del rànquing que s'acaba de publicar hi figuren Mar Albà, Joan Albanell, Jordi Alonso, Francisco Álvarez Lerma, Joaquín Arribas, Esther Barreiro, Miguel Caínzos i Francesc Colom. També Rafael de la Torre, Adolfo Díez Pérez, Roberto Elosua, Montse Ferrer i Montse Fitó. Als llistats també entren Antonio García de Herreros, Joaquim Gea, Ana Giménez-Arnau i Luis Grande.

En els llistats de científics i científiques més citats també hi trobem Juan Pablo Horcajada, Jaume Marrugat, Álvaro Martínez, Jordi Mestres, Julio Pascual, Juan Pedro-Botet, Manuel Pera, Luis Pérez Jurado, Miquel Porta, Óscar Pozo i Jesús Pujol. Finalment, figuren al rànquing Jaume Roquer, Aleix Sala-Vila, Helmut Schröder, Jordi Segura, Antoni Sitges-Serra, Marc Suárez Calvet, Marta Torrens i Jordi Vallés.

En grups compartits amb altres institucions hi ha Mara Dierssen, Laura Furlong, Fernando García Benavides, Manuel Pastor i Ferran Sanz.

Podeu consultar l'article i els llistats en aquest enllaç.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte