Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

22/08/2024 - Informació general

El Dr. Miguel Ángel Mayer participa en l’informe sobre Real World Data i Real World Evidence del Council for International Organizations of Medical Sciences (CIOMS)

Ha format part del comitè científic encarregat de redactar el document, desenvolupat per orientar els reguladors sobre la utilització d'aquest tipus de dades.

El Council for International Organizations of Medical Sciences, una entitat creada per l'Organització Mundial de la Salut i la UNESCO per ajudar a fer avançar la salut pública a través de l'orientació sobre recerca i polítiques de salut, ha publicat l'informe 'Real-world data and real-world evidence in regulatory decision', en el qual ha participat el Dr. Miguel Ángel Mayer, de direcció de Control de Gestió de l'Hospital del Mar i el seu institut de recerca.

L'informe té com a objectiu proporcionar un document de consens universal que es pugui utilitzar per facilitar l'harmonització dels estàndards de regulació i de les definicions, articular els requisits per donar suport en la determinació de l'eficàcia dels medicaments, i ajudar a desenvolupar un conjunt de directrius ètiques per a les dades del món real (RWD) i les evidències del món real (RWE) expandint l'ús de RWD/RWE per a la presa de decisions al llarg de tot el cicle de vida del producte mèdic.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte